Saskia Vrickx

Algemeen bestuurslid

Stelt zich voor:

In een vorig leven ben ik opgeleid en werkzaam geweest als Facilitair Manager (1997). Ook dit is een functie waarin zorg voor mensen centraal staat. Echter hierin miste ik het contact met de mensen aan wie de zorg geleverd moet worden.

Ik ben opnieuw gaan studeren. In 2009 Fysiotherapie afgerond en daarna volgde vrij snel de specialisatie in orofaciaal fysiotherapie.

Het hoofd vind ik het allermooiste domein binnen de fysiotherapie. In het hoofd zit je persoonlijkheid en je gezicht is het venster naar de buitenwereld. Ik vind het heel waardevol om mensen, in dit belangrijke gebied van het lichaam, te kunnen begeleiden bij herstel. In 2019 ben ik gestart met een eigen praktijk in Woerden ‘fysio de hoofdzaak’ om mij helemaal op orofaciale fysiotherapie te richten.

Kwaliteit van denken en handelen is essentieel voor onze hele beroepsgroep.  Daar lever ik graag een bijdrage aan. Naast met behandelingen met patiënten werk ik als intervisiecoach voor KNGF en Keurmerk.

Sinds 2018 ben ik betrokken bij de NVOF als bestuurslid PR & Communicatie; in deze functie kan ik eerdere werkervaringen en mijn passie voor het orofaciale vakgebied kwijt.

Ik zet mij de komende jaren graag in voor het NVOF, om meer bekendheid van ons mooie vakgebied en samenwerking met andere beroepsgroepen in het orofaciale domein te realiseren.

Trefwoorden: