De orofaciale fysiotherapie wordt op de verwijsgidskanker gezet!

28 mei 2019
Als gevolg van verschillende overleggen tussen o.a. KNGF, NVOF en kankerpatiëntenorganisatie en IKNL(integraal Kankercentrum Nederland) zal binnenkort de Orofaciaal Fysiotherapeut vindbaar zijn op dé digitale wegwijzer voor ondersteuning en begeleiding bij kanker:

www.verwijsgidskanker.nl

Dit is de eerste landelijk dekkende sociale kaart voor aanvullende zorg en begeleiding bij kanker, op ieder moment na diagnose. In de Verwijsgids Kanker staan onder meer gegevens van individuele zorgverleners, instellingen en patiëntenorganisaties. Patiënten en naasten kunnen Verwijsgids Kanker rechtstreeks raadplegen.

 

De postcodefilter maakt het mogelijk om zorg zo dicht mogelijk bij huis te selecteren.

Op deze manier ben je vindbaar voor patiënten en verwijzers. Mooie kans om onze specialisatie, en jouw praktijk, letterlijk, op de kaart te zetten.

 

Voorwaarden om opgenomen te worden zijn

* Ingeschreven in het KRF-register orofaciaal fysiotherapeut  

* en jij moet zélf toestemming geven op mijn KNGF

 

Hoe geef ik toestemming?

·         Mijn KNGF.nl op de
·         pagina ‘Mijn gegevens (eerst inloggen)
·         onderaan in het blok Toestemming. Klik op 'bewerk' om de toestemming te verlenen door 'Ja' aan te vinken.

Let op:  

De koppeling van gegevens naar het IKNL vindt automatisch plaats.  Daarom moet je ervoor zorgen dat je gegevens op mijn KNGF altijd actueel zijn. Op dit moment wordt de koppeling maandelijks bijgewerkt – het kan dus even duren voor de bijgewerkte gegevens zichtbaar zijn.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Joost Boelens via e-mail j.boelens@kngf.nl o.v.v. Verwijsgids Kanker.

Trefwoorden: