PR voor de orofaciale fysiotherapie in het land

8 okt 2019
Orofaciale fysiotherapie

Op de kaart

Voorzitter Jacco Schekkerman heeft donderdag 28 september voor zo’n 100 oedeem- en oncologie therapeuten en logopedisten een Presentatie orofaciale en oedeem fysiotherapie bij & na Hoofd Hals kanker gegeven. De presentatie was een groot succes. Jacco heeft de orofaciale fysiotherapie erg mooi op de kaart weten te zetten.

 

 

Wetenschapsdag Nederlandse Vereniging voor Audiologie in Jaarbeurs in Utrecht op 27 september thema: tinnitus
Bestuurslid PR & communicatie, Saskia Vrickx, heeft een presentatie ‘What the Bleep’ gegeven over orofaciale fysiotherapie bij behandeling van tinnitus voor audiologen, audiciens en enkele collega’s. Ontzettend leerzame dag met goede sprekers. De presentatie van de NVOF is erg goed ontvangen en Saskia heeft nadien nog vele vragen gekregen. Natuurlijk heeft zij ook de gelegenheid genomen om contacten te leggen voor vervolgacties. We houden jullie op de hoogte …

 

NVOF aanwezig op de Urkdag van de Nederlandse Vereniging van Medische Geschiedenis & Stichting Geschiedenis Fysiotherapie www.sgfinfo.nl.
Op vrijdag 27 september zijn secretaris, Marieke Bloo en penningmeester, Sanjin Azabagic, namens de NVOF aanwezig geweest op de Urkdag van de Stichting Geschiedenis Fysiotherapie. Erg interessante lezingen o.a. door onze collega Michel H. Steenks, een imposant archief en ook hier was de orofaciale fysiotherapie vertegenwoordigd.

 

 

 

Trefwoorden: