Gratis NPi-service voor leden

Voor de verspreiding van de benodigde vakinhoudelijke informatie heeft het KNGF i.s.m. de beroepsinhoudelijke verenigingen de NPI Service voor haar leden mogelijk gemaakt. Wekelijks brengt het NPI o.a. een muskuloskeletale nieuwsbrief uit en verzorgt webcasts.

Gratis vakinhoudelijke informatie

Vanaf 1 maart 2016 heeft het KNGF een collectief abonnement op de NPi-service (en de NPi-kortingskaart).  Alle leden van de NVOF (met een KNGF-Compleet lidmaatschap) hebben daarmee toegang tot alle 10 thema's van de NPi-service.

MijnNPi.nl
Om gratis toegang te kunnen krijgen is het nodig dat u een account heeft bij MijnNPi.nl en een KNGF-relatienummer.
Voor de referaten, de webcasts en de toetsen moet namelijk worden ingelogd met een e-mailadres en een wachtwoord dat u heeft aangemaakt bij MijnNPi.nl.

Hoe krijgt u toegang?

  1. Voor u als NVOF-lid zijn er drie mogelijkheden: U heeft reeds een account bij MijnNPi.nl met een KNGF-relatienummer. U heeft automatisch toegang tot de NPi-service en tevens een persoonlijk kortingskaartnummer (zie accountgegevens bij mijnnpi.nl).
  2. U heeft reeds een account bij MijnNPi.nl, maar nog geen KNGF-relatienummer ingevuld. U krijgt toegang tot de NPi-service en een persoonlijk kortingskaartnummer nadat u bij uw bestaande account uw KNGF-relatienummer heeft ingevuld bij uw persoonlijke instellingen.
  3. U heeft nog geen account bij MijnNPi.nl. U krijgt toegang tot de NPi-service en een persoonlijk kortingskaartnummer nadat u een account heeft aangemaakt inclusief het invullen van uw KNGF-relatienummer.

Op uw accountpagina van MijnNPi.nl ziet u automatisch uw abonnementen.
U kunt de referaten en webcasts bekijken op www.npi.nl/referaten c.q. www.npi.nl/webcasts

Meer informatie treft u aan op www.npi.nl/kngf
U kunt uiteraard ook contact opnemen met het NPi (npiservice@npi.nl of 033 421 61 00).

NPI webcasts

De NPi-service kent ook webcasts. Kijk voor alle webcasts op www.npi.nl/webcasts.

 

Trefwoorden: