Aanmelding VerwijsgidsKanker.nl

De afgelopen jaren hebben IKNL, KNGF en NVFL veel overleg gehad over de database van de VerwijsgidsKanker, het centrale platform voor alles wat met oncologie te maken heeft. Gezamenlijk is er het streven zodat oncologiepatiënten met hun familie en verwijzers snel bij de juiste zorgverlener komen. De NVFL heeft inhoudelijk meegekeken en de organisatorische kant geregeld. Het KNGF heeft m.n. naar de technische en juridische kant voor gegevensuitwisseling van KRF-geregistreerden gekeken. IKNL beheert de database en de website van verwijsgidskanker.nl. Op aandringen van al deze organisaties worden de orofaciaal fysiotherapeuten ook opgenomen in deze database.

Hoe kan ik vermeld worden op de verwijsgidskanker?

De NVOF adviseert iedereen zich (gratis) in te schrijven en toestemming te geven zijn/haar werkadres door te geven aan IKNL om zo in de Verwijsgids Kanker opgenomen te worden. We roepen jullie daarom op om snel en massaal toestemming te geven. Dit kan via mijnKNGF.nl op de pagina ‘Mijn gegevens > Instellingen (eerst inloggen) onderaan in het blok Toestemming. Klik op 'bewerk' om de toestemming te verlenen door 'Ja' aan te vinken. De gegevens worden dan doorgegeven aan IKNL en en opgenomen in de Verwijsgids Kanker. Alleen de KRF-geregistreerde orofaciale fysiotherapeuten worden opgenomen.

Met de automatische koppeling worden de gegevens op de Verwijsgids Kanker.nl automatisch up-to-date gehouden. Het is van belang dat uw gegevens op MijnKNGF.nl altijd actueel zijn. Op dit moment wordt de koppeling maandelijks bijgewerkt. Wees je er van bewust dat het enige tijd kan duren, voor je bijgewerkte gegevens zichtbaar zijn.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Joost Boelens via e-mail j.boelens@kngf.nl o.v.v VerwijsgidsKanker.

Trefwoorden: